Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Heb jij passie voor techniek met een focus op esthetiek? Denk jij in oplossingen en hou je ervan om mooie dingen te maken op de mooiste locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over DAGVIER

De mooiste verlichting en het beste advies vind je bij DAGVIER. Je vindt onze inspirerende lichtstudio op een prachtige locatie aan de haven in Elburg. Als dealer van gerenommeerde topmerken levert DAGVIER niet alleen licht, maar ook kwaliteit en design. Wij maken lichtplannen voor woningen, maar ook werkomgevingen, zowel binnen als buiten. En omdat goede ontwerpen en exclusieve producten om perfecte uitvoering vragen, installeren we in eigen beheer.

 

Na het akkoord van het lichtplan begeleiden we het hele project. We leveren de producten en verzorgen de montage.  En daarin gaan we ver… heel ver. We werken met de beste materialen en gaan altijd voor een elegante oplossing. Recht moet recht zijn en net als onze producten is de montage en service high-end. 

 

Meedenken met mensen, gezelligheid, hard werken en genieten zijn daarom speerpunten in onze aanpak. Bij ons in de studio gaan we een persoonlijk traject in met onze klanten en we willen ze in het hele traject adviseren en ontzorgen. Uiteraard zorgen we dat onze klanten een schitterend product krijgen, maar we willen hen ook in het zonnetje zetten, gewoon door hoe we met hen omgaan. 

Functieomschrijving

Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een verlichtingsmonteur die zich thuis voelt in een klein team en ervaring heeft in het op professionele wijze monteren van verlichting.  Je voert zelfstandig de montage uit bij de klant thuis. Je vindt kwaliteit van je werk erg belangrijk en zet je in voor het beste eindresultaat.

 

Als verlichtingsmonteur monteer je de meest schitterende verlichting en zorg je dat de verlichting goed werkt.  Je hebt nauw contact met onze opdrachtgevers en je bent vaak op locatie om een lichtoplossing te realiseren of te onderhouden. Ook adviseer je aannemers of installateurs over montage en geef je terugkoppeling over gedane werkzaamheden. Je werkt vanuit een volledig uitgewerkt lichtadvies en je houdt daarnaast zelfstandig materiaal- en urenlijsten bij.

Profiel verlichtingsmonteur

     Je profiel:

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding elektrotechniek
 • Je bent in bezit van rijbewijs-B
 • Je hebt technisch- en praktisch inzicht
 • Je hebt aantoonbare ervaring als elektromonteur, bij voorkeur met verlichting
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een representatief voorkomen

     Daarnaast vinden wij het belangrijk dat:

 • Je doorzettingsvermogen hebt
 • Je servicegericht bent
 • Je goed kunt samenwerken

Wij bieden

Afwisselend en gevarieerd werk

Een plezierige werksfeer

Een marktconform salaris

Mooie high-end opdrachten op de meest bijzondere locaties

 Een leuk team

Ruimte en ondersteuning voor groei

Fulltime- of parttime functie (32 – 40 uur per week)

Volledig- en goed ingerichte bedrijfsauto

Procedure

Spreekt de vacature je aan en denk jij dat je geschikt bent voor deze functie, stuur dan je motivatie en je CV naar jaap@dagvier.nl. Pas jij naar ons idee goed in het geschetste profiel? Dan ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Wanneer het gesprek positief is verlopen, nodigen we je uit een dag met ons mee te draaien. Hierdoor krijg je een goed beeld van onze werkzaamheden en krijgen wij een goed beeld van wat jij kunt. Daarna volgt onze beslissing en hopelijk word jij dan onze nieuwe collega!

Solliciteer nu!

 • Motivatiebrief (max 256MB)
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • CV (max 256MB)
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.