Uw lichtplan

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Is er sfeerverlichting nodig of juist functioneel licht? Het is een belangrijk, maar vaak ook lastig punt. Een goed lichtplan biedt uitkomst en daar willen we u graag bij helpen.

Fase 1 Een plan maken

Na de kennismaking komen we bij u langs om te inventariseren en bespreken wat er licht-technisch gezien wenselijk is. Wij geven tips en richting zodat u een goed beeld krijgt van wie wij zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

Fase 2 Ontwerp en presentatie

Met alle wensen in ons achterhoofd, kijken we naar de mogelijkheden wat betreft interieurstijl, functionaliteiten en installatie. Vervolgens presenteren wij u een totaalplan, inclusief een voorstel in armaturen en toepassing. Tijdens deze presentatie leggen we onze keuzes uit en is er ruimte voor overleg en aanpassingen.

Fase 3 De uitvoer

Bij akkoord begeleiden we het hele project. We leveren de producten en verzorgen de montage. Ook begeleiden wij indien nodig de aannemer met de lichtpunten als er sprake is van nieuwbouw of een verbouwing. Op deze manier weten we zeker dat alles wordt zoals we het hebben bedacht. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook!