Wie wij zijn…

De mooiste verlichting en het beste advies vindt u bij DAGVIER. U vindt onze inspirerende lichtstudio op een prachtige locatie aan de haven in Elburg. Als dealer van gerenommeerde topmerken levert DAGVIER niet alleen licht, maar ook kwaliteit en design. Wij maken lichtplannen voor woningen, maar ook werkomgevingen, zowel binnen als buiten. En omdat goede ontwerpen en exclusieve producten om perfecte uitvoering vragen, installeren we in eigen beheer.

Veel mensen ervaren het verlichten van een ruimte als een ingewikkelde opgave en dat klopt. Je kunt een lamp mooi vinden, maar geeft het ook de juiste verlichting op de goede plek? Ook in nieuwbouwsituaties zien we vaak dat licht één van de laatste onderdelen is waar over wordt nagedacht. Dat is jammer omdat je in een nieuwbouwsituatie juist de gelegenheid hebt de aansluitpunten en inbouwelementen op de juiste plek te plaatsen. Verlichting heeft een groot aandeel in sfeerbepaling en kan een ruimte maken of breken.

Een goed lichtplan geeft inzicht in de verschillende mogelijkheden bij het uitzoeken van verlichting. DAGVIER is hierin gespecialiseerd. Ook is DAGVIER een uitstekende aanvulling of sparringpartner voor architecten en interieurontwerpers.

U kunt bij ons terecht voor

Lichtadvies voor nieuwbouw, verbouw of bestaande situaties

Projectbegeleiding

Montage van verlichting

Bespaaradvies (ook voor uw design klassieker)

Alle topmerken op gebied van verlichting

Buitenverlichting

Berry Timmer (40)

Eigenaar, licht adviseur

Jaap van Bemmel (39)

Eigenaar, licht adviseur

Wat onze klanten zeggen

De samenwerking met Dagvier was voor ons een feestje. Deskundig, betrokken, eerlijk, creatief, vriendelijk zijn allemaal woorden die bij Dagvier passen. Zowel het eerste concept lichtplan als ook de definitieve opdrachtbevestiging gingen vergezeld van een open begroting en een duidelijk prijsvoorstel zodat je weet waar we over praten. De montage is zeer deskundig uitgevoerd en zelfs enkele openstaande naden werden dichtgekit als voorbeeld van de fantastische service van dit bedrijf. Een echte aanrader!

Franc van den Berg

Deze zomer lagen we met de boot in Elburg en zagen aan de kade een bijzonder bedrijf: DAGVIER. Geen standaard lampenzaak, maar een plek waar ‘licht kunst’ wordt verkocht. Berry is bij ons thuis geweest en heeft voor de zitkamer een plan gemaakt. Daar waren we enthousiast over en inmiddels is het plan tot uitvoer gebracht. Wauw, wat een vormgeving en gezelligheid. Wij zijn er blij mee!

Henk Foppen

Wow. Jullie creativiteit, enthousiasme, duidelijkheid en inlevingsvermogen hebben erin geresulteerd dat jullie een fantastisch lichtplan voor ons hebben gemaakt met verrassende elementen. Heel erg bedankt. We kijken uit naar het moment van plaatsing. Dit alles is nu al een proost moment waard!

Alie Ytsma